top of page

La Folguerolenca

La  cursa popular de Sant Esteve, del poble de Folgueroles!!!

La 2a edició de la Folguerolenca és una cursa popular que es celebra el dia de Sant Esteve, al municipi de Folgueroles.

L'objectiu de la cursa, és poder fomentar l'activitat física, l'esport i la salut, a través  de la realització d'una cursa popular pensada per a tots els públics i nivells. Amb la voluntat de fomentar la pràctica esportiva, i conèixer l'entorn del nostre poble, us volem convidar a participar a la cursa, perquè pugueu gaudir , de forma activa,  de les festes de nadal !!

No en dubtis, si t'agrada fer activitat física, i vols començar bé el dia de Sant Esteve, vine a córrer la FOLGUEROLENCA!!!!!

FOTO PLAÇA.jpg

Què haig de saber?

La folguerolenca és una cursa popular, pensada per tots/es els públics, que es celebra el dia 26 de desembre.

 

L'objectiu de la cursa és realitzar un recorregut, d'una distància aproximada de 5 km, per promoure l'activitat física i al mateix moment, fomentar la participació i col·laboració de tothom qui en vulgui formar part.

Si vols saber més sobre el nostre poble, pots entrar a la pàgina web de l'ajuntament (www.folgueroles.cat), i coneixeràs més coses sobre el nostre entorn.

De totes maneres, pel dia de l'esdeveniment, has de saber que:

- La Cursa sortirà de la plaça Mossèn Cinto Verdaguer ( Per tant, et recomanem aparcar, si veniu de fora del municipi,  a la zona del pavelló municipal)

- Aquell dia hi haurà algun detall per tothom qui corri.

- Hi haurà classificació Strava!! Per tant, us animen a baixar-vos l'aplicació.

- Els primers classificats/des ( tant de la cursa com del poble) tindran algun petit detall més!

- Vols venir disfressat? Doncs, perquè no? Fes-ho!!! 

- La inscripció és gratuïta. Et recomanem que la facis a través del formulari d'inscripció que trobaràs aquí a la web. Si t'has despistat, pots venir aquell mateix dia!!!! Però no apuris tant, siusplau!!!

- Vine i gaudeix amb la Folguerolenca!!!!

bottom of page