top of page

REGLAMENT


 

L’Ajuntament de Folgueroles, organitza la 2a Cursa la Folguerolenca, amb la col·laboració de diversos voluntaris de la vila.

La 1a Cursa la Folguerolenca es farà el dia 26 de Desembre del 2023 a les 10.00h. La sortida i la arribada seran a la plaça Mossen Cinto Verdaguer de Folgueroles.

 

1.- A les 9.00h es repartiran els dorsals a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer.

2.-  La cursa està oberta a tothom major d´edat i als menors sempre acompanyats d´un adult que es faci responsable del menor, sempre que s’hagin inscrit prèviament.

 

3.-  L’edat mínima per participar és de 6 anys, i l’edat màxima 99 anys.

 

4.-  La inscripció és gratuïta, i està limitada a 300 persones.

 

5.-  La cursa es pot fer corrent, a peu, i amb animals de companyia, sempre que vagin lligats.

 

6.-  Es podran fer les inscripcions online a www..lafolguerolenca.wix.com/lafolguerolenca. S´han d´inscriure tots els participants, tant adults com menors.

 

7.-  El mateix dia de la cursa, si encara no s’ha superat el número màxim de 300 inscrits, es podran fer inscripcions fins a les 9:00h a la mateixa taula on es lliuraran els dorsals.

 

8.-  El recorregut és un circuit circular de 5 quilòmetres amb 61 metres de desnivell positiu, marcat amb cintes, guix, valles, cons i fletxes. Ens els encreuaments del casc urbà hi hauran voluntaris per advertir quan passi un/a corredor/a.

 

9.-  A l’arribada trobareu un avituallament amb begudes, menjar i fruita, exclusiu per als participants.

 

10.- Hi ha servei d´aparcament exclusiu per a tots els participants i no haurà servei de guarda-roba, per lo tant, guardeu tots els estris al cotxe o amb els acompanyants.

 

11.-  El temps per fer la cursa serà fins que no arribi el darrer participant.

 

12.- Hi haurà un voluntari amb bicicleta tant al principi de cursa com al final. Si algú tingués cap problema, ho ha de comunicar a qualsevol voluntari o al encarregat del tancament de cursa que va en          bicicleta.

 

13.- L´organització podrà modificar el recorregut si fos necessari o suspendre la cursa per causes alienes o força major.

 

14.- És obligat portar el dorsal i ha de ser visible en tot moment. Ha d´anar col·locat a la part davantera.

 

15.- L'organització declina tota la responsabilitat pel que fa referència als accidents o danys que puguin patir els participants o als danys a tercers que es puguin ocasionar com a conseqüència de la participació en la prova.

 

16.- Al finalitzar la cursa, es farà l’entrega de premis per les següents categories:

  • 1er Masculí 1era Femenina

  • 2on Masculí 2ona Femenina

  • 3er Masculí 3era Femenina

  • Premi a la millor disfressa

  • Premi al 1er i 1era local


 

17.- Els participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom i sexe, siguin publicats en les llistes d´inscrits així com en la de resultats de la cursa.


* El fet d´inscriure´s implica l´acceptació d´aquest reglament.

IMG_9993.jpg
bottom of page